Hey sushi-liefhebbers. Meld je aan bij de Osaka Bay Club voor heerlijke prijzen en exclusieve prijzen.

求人情報 

Word een franchise-partner

Werken met Sushi Daily geeft je meer dan alleen een partner. Het geeft je de zekerheid van het werken met de nummer één sushi operator in Europa.

 

Wij zien Partnerships als teamwork. Daarom geven we je alle tools die je nodig hebt om te begrijpen wat ons drijft en hoe we werken.

Klaar? Let's do it!

求人情報

Wat is inbegrepen?

Exclusief netwerk

 

Je maakt deel uit van een gemeenschap van succesvolle ondernemers, die je zal ontmoeten op een reeks van georganiseerde nationale en internationale evenementen.

 

 

Bewezen ervaring

Je beschikt over alles wat je nodig hebt om je kiosk op te zetten, te ontwerpen en uit te voeren - inclusief bedieningshandleidingen, beleid en procedures, en bedrijfsbeheersystemen.

 

 

Geselecteerde locaties

Toegang tot toplocaties binnen de belangrijkste verkooppunten.

Doorlopende ondersteuning

Doorlopende ondersteuning krijgen bij kioskoperaties, hygiëne, omgaan met lokale autoriteiten, klantenservice en teammanagement.

 

 

Waardevolle training

Krijg een deskundige training in elk aspect van het levensmiddelenbedrijf, zodat je je bedrijf met vertrouwen kunt openen en runnen.

 

 

Nieuwe producten ontwikkelen

Ons nieuwe productontwikkelingsproces ontwikkelt voortdurend innovatieve recepten, unieke smaken, limited edition en signature producten - waardoor je kiosk fris en uitdagend blijft.

求人情報 

SOLLICITEER nu om een kiosk te openen