Hey sushi-liefhebbers. Meld je aan bij de Osaka Bay Club voor heerlijke prijzen en exclusieve prijzen.

幸せな手作り料理

Sushi Daily-nieuws

Heb je de nieuwe op ons sushi menu al geprobeerd? Geniet van kleurrijke veganistische sushibroodjes, levendige futomaki en vrolijke vegetarische salades en bijgerechten. Het is goed humeur-eten voor je ziel.

We denken verder dan sushi en hebben onze smaken uitgebreid met de lekkerste Koreaanse warme gerechten. Groenten, kip en vegan beef op z'n Koreaans: zoveel smaak! Probeer het zelf, dat wordt genieten!
Win GROTE tech-prijzen. Samsung Tablet - Nikon Camera - Samsung oordopjes - Sony Bravia smart TV. Om kans te maken op deze prijzen hoef je alleen maar lid te worden van de Osaka Bay Club.

Vind ons

Vind Sushi Daily-kiosken in België. Bezoek vandaag nog een van onze spannende Sushi Daily-balies om te genieten van authentieke Japan en bestel vandaag nog.

 

Vind ons

大阪ベイ リワード

De Osaka Bay Club

Wil je een nieuwe HD TV winnen, of een nieuwe Nikon camera? Wat denk je van een nieuwe Samsung Galaxy S8 tablet? Of een paar oordopjes met noise cancelling? Word lid van de Osaka Bay Club om mee te doen.

Meld je aan

求人情報

Word een franchisepartner

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde partners om uit te breiden in heel Europa: partners die onze mentaliteit voor innovatie en kwaliteit delen. Als je ondernemend, gepassioneerd en gemotiveerd bent, ben je misschien wel de merkambassadeur die we zoeken.

 

Nu inschrijven 

オンライン注文

Ontdek Kelly Loves-assortiment

Als je een sushiliefhebber bent, zul je dol zijn op Kelly Loves-producten. Vul je kast met Japanse en Koreaanse pikante stukjes, maaltijdkits en zelfs verfrissende drankjes.

 

Bezoek de Kelly Loves-website

 

 

幸せな手作り料理

Onze beloftes

...om altijd de fijnste handgemaakte sushi te bereiden met hele vis en mooie ingrediënten om elk gerecht te maken.