Hey sushi-liefhebbers. Meld je aan bij de Osaka Bay Club voor heerlijke prijzen en exclusieve prijzen.

幸せな手作り料理

Sushi Daily-nieuws

Een golf aan nieuwigheden. 4 Toppers en 1 nieuw recept vormen een frisse smaaksensatie in onze nieuwe 5 Flavours menu's.

Vind onze nieuwe producten in jouw Sushi Daily kiosk
Droom je van gepersonaliseerde sushi-ervaringen, heerlijke prijzen en exclusieve producten? De Osaka Bay Club is voor jou. Word nu lid en maak kans op een reis naar Japan!

Vind ons

Vind Sushi Daily-kiosken in België. Bezoek vandaag nog een van onze spannende Sushi Daily-balies om te genieten van authentieke Japan en bestel vandaag nog.

 

Vind ons

幸せな手作り料理

Onze beloftes

...om altijd de fijnste handgemaakte sushi te bereiden met hele vis en mooie ingrediënten om elk gerecht te maken.

大阪ベイ リワード

De Osaka Bay Club

Word lid van de Osaka Bay Rewards Club en maak kans op een geweldige reis naar Japan. De cultuur. Het landschap. De sushi. Ontdek het allemaal tijdens een geweldige reis van twee weken. 

Meld je aan

オンライン注文

Ontdek Kelly Loves-assortiment

Als je een sushiliefhebber bent, zul je dol zijn op Kelly Loves-producten. Vul je kast met Japanse en Koreaanse pikante stukjes, maaltijdkits en zelfs verfrissende drankjes.

 

Bezoek de Kelly Loves-website

 

 

求人情報

Word een franchisepartner

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde partners om uit te breiden in heel Europa: partners die onze mentaliteit voor innovatie en kwaliteit delen. Als je ondernemend, gepassioneerd en gemotiveerd bent, ben je misschien wel de merkambassadeur die we zoeken.

 

Nu inschrijven