Ons Verhaal

Sushi Daily zorgt voor de beste kwaliteit 'Happily Handmade' Sushi, op handige locaties in heel Europa. Onze kiosken zijn te vinden in supermarkten en high traffic stations. De creativiteit komt je tegemoet: kundige Artisans maken verse, heerlijke sushi waar je bij staat. Met meer dan 1.000 kiosken in 11 landen verblijden we duizenden klanten per dag.

Het begon allemaal met een belofte. Een belofte gemaakt door Sushi Daily’s oprichter Kelly Choi, aan haar mentor Sushi-Master Yamamoto-San. Ze beloofde hem dat gemak en kwaliteit hand in hand kunnen gaan en dat Sushi Daily er altijd naar zou streven de beste sushi ter wereld te maken.

Kwaliteitsgarantie

We zijn trots op wat we doen en daarom laten we dat elke dag live aan je zien. 

Gemaakt zoals het hoort, met verse ingrediënten en vaardigheid: Happily Handmade Sushi.

Met respect voor traditie en een passie voor innovatie, zijn onze Sushi-Artisans getraind om ter plekke, iedere dag meer dan 100 recepten vanaf het begin te bereiden.

Met behulp van zorgvuldig ingekochte ingrediënten en nieuwe en oude technieken, is hun voedsel een heus kunstwerk. Dus zoek snel jouw Sushi Daily en proef ook een meesterwerk.

Het begon allemaal met een belofte. Een belofte gemaakt door Sushi Daily’s oprichter Kelly Choi aan haar mentor Sushi-Master Yamamoto-San. Ze beloofde hem dat gemak en kwaliteit hand in hand kunnen gaan en dat Sushi Daily er altijd naar zou streven de beste sushi ter wereld te maken.
大阪ベイ リワード

Een verse start

Elke ochtend begint je Sushi Daily-kiosk met een lege koelkast, want goede sushi moet vers worden gemaakt en worden gegeten. 

Van de rijst tot de Maki rolls, onze Sushi-Artisans bereiden elke dag ter plekke heerlijke hand-made sushi om ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt. Als je favoriete gerecht er niet bij staat, vraag het ons en we maken het ter plekke voor je klaar. 

大阪ベイ リワード

De kunst van sushi

Er is veel training nodig om sushi te maken en onze Artisans volgen een rigoureus en technisch trainingsprogramma. Ze hebben de kunst geleerd van de besten en dat blijkt uit de passie en vaardigheid die elk smaakvol meesterwerk dat ze maken met zich meebrengt. 

We willen blijven leren en zijn voortdurend bezig met het controleren van onze normen en de standaarden in onze kiosken. We houden ons aan nationale en internationale voedselveiligheidscriteria en gebruiken specialisten om ervoor te zorgen dat we altijd de beste norm volgen. 

大阪ベイ リワード

Rauwe ingrediënten

We geloven dat Sushi en Sashimi een ware ode van hun ingrediënten zijn en daarom moet de gebruikte vis en groenten van de beste kwaliteit zijn. 

Onze vis is zorgvuldig geselecteerd voor onze recepten. Onze vertrouwde leveranciers leveren zeven dagen per week aan onze kiosken. We respecteren de balans van onze oceanen, en daarom gebruiken we geen beschermde vissoorten en gebruiken we alleen lijngevangen tonijn.

大阪ベイ リワード

Onze recepten

Bij Sushi Daily hebben wij voor ieder wat wils. We bieden meer dan 100 recepten, met of zonder rauwe vis, met groenten als hoofdingrediënt of met vlees. Of je nu een snelle, gezonde snack neemt of je vrienden en familie vermaakt met een gourmetschotel, wij hebben wat je zoekt. 

Voor de klassieke sushi-liefhebber hebben we de traditionele Maki rolls, Sashimi en Nigiri, maar voor de nieuwsgierigen onder ons hebben we onze kenmerkende gerechten: zoals de vaak geïmiteerde, maar nooit geëvenaarde Crunch Roll, bedacht door onze oprichtster, Kelly.

大阪ベイ リワード

Meer dan sushi

Naast onze verse boxes, verkopen we een brede selectie Japanse en Aziatische producten waar je thuis van kunt genieten. Van snacks, sauzen en frisdranken tot speciale drankjes, je Sushi Daily-kiosk is dé plek voor moeilijk te vinden Aziatische kookproducten. Van rijst, noodles en azijn tot nori en rolmatjes, we hebben de ingrediënten en producten die je nodig hebt om sushi en meer in je eigen keuken te maken.