Sivuston tietosuojakäytäntö

1. Esittely

Tervetuloa

"KellyDeli kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojakäytäntö ilmoittaa sinulle, kuinka hoidamme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme (riippumatta siitä, mistä vierailet) ja kerrot yksityisyyden oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua"

2. TÄRKEITÄ TIETOJA JA KUKA OLEMME

2.1 TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS 

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, miten KellyDeli kerää ja käsittelee henkilötietojasi tämän verkkosivuston avulla, mukaan lukien kaikki tämän verkkosivuston kautta toimittamasi tiedot.

Tämä verkkosivusto ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä kerää tietoisesti lapsia koskevia tietoja.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojakäytännön yhdessä minkä tahansa muun tietosuojakäytännön tai oikeudenmukaisen käsittelyn käytäntöjen kanssa, joita voimme tarjota tietyissä tilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, jotta olisit täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi . Tämä tietosuojakäytäntö täydentää muita ilmoituksia ja tietosuojakäytäntöjä, eikä sen tarkoituksena ole kumota niitä.

2.2. CONTROLLER

KellyDeli Group koostuu erilaisista oikeushenkilöistä. Tämä tietosuojakäytäntö on annettu KellyDeli-ryhmän puolesta, joten kun mainitsemme tässä tietosuojakäytännössä "KellyDeli", "me", "me" tai "meidän", tarkoitamme KellyDeli-ryhmän asianomaista yritystä, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä. tiedot.

KellyDeli Company Limited - kuten alla on määritelty - on rekisterinpitäjä ja vastuussa tästä verkkosivustosta.

2.3. YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Oikeushenkilön täydellinen nimi: KellyDeli Company Limited

sähköpostiosoite: privacy@kellydeli.com

Postiosoite:WeWork Floor 6, The Bower, 207 Old Street, EC1V 9NR London

2.4 TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Tarkistamme tietosuojakäytäntömme säännöllisesti.

Tämä versio päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2021.

2.5 KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, laajennuksiin ja sovelluksiin. Napsauttamalla näitä linkkejä tai ottamalla kyseiset yhteydet käyttöön, kolmannet osapuolet voivat antaa mahdollisuuden kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja emmekä ole vastuussa niiden tietosuojalausunnoista. Kun poistut verkkosivustoltamme, suosittelemme lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

3. TIEDOT, JOITA KERÄÄMME Sinusta

3.1 Henkilötiedoilla tai henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömiä tietoja).

3.2 Keräämme henkilötietoja sinusta, kun käytät verkkosivustoamme ("verkkosivusto") tai muuten olet tekemisissä kanssamme muiden kanavien, kuten sosiaalisten verkostojen, kautta.

3.3. Keräämme tietoja, jotka annat meille rekisteröityessäsi Osaka Bay Club -sivustoomme, kommunikoidessamme kanssamme, tekemällä tiedusteluja, täyttämällä kumppanuushakemuslomakkeen tai vierailemalla verkkosivustollamme tai käyttämällä sitä. Tämä sisältää nimesi, käyttäjänimesi, salasanasi, osoitteesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sijaintisi, sosiaalisen median profiilitiedot (mihin tavoitat sosiaalisen median, kuten Facebook tai Instagram) ja viestinnän sisällön. Keräämme myös ostotapahtuman tietoja, mukaan lukien luottokorttitietosi ja ostamasi tuotteet. Tämä sisältää myös profiilitiedot, kuten haluamasi tuotteet.

3.4 Muut henkilötiedot voidaan kerätä automaattisesti, esimerkiksi selaus- tai ostotoiminta. Voimme myös kirjata yleistä tietoa selaimestasi tai laitteestasi aina, kun vierailet verkkosivustollamme. Nämä tiedot voivat sisältää tietokoneen Internet Protocol (IP) -osoitteen, selaimen tyypin ja version, verkkosivustollamme vierailemasi sivut, vierailusi ajan ja päivämäärän sekä kullakin sivulla käytetyn ajan. Kuten useimmat verkkosivusto-operaattorit, keräämme näitä tietoja ymmärtääksemme paremmin, miten kävijämme käyttävät palveluitamme ja miten voimme parantaa kokemustasi verkkosivustostamme tulevaisuudessa. Osa näistä tiedoista voidaan saada automaattisesti evästeiden avulla - katso lisätietoja evästekäytännöistämme.

3.5 Joissakin tapauksissa meidän on ehkä kerättävä lisätietoja sinulle selitettyihin tarkoituksiin.

3.6 Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa (mukaan lukien esimerkiksi alihankkijat), jotka voivat kerätä sinulta henkilökohtaisia tietoja ja välittää ne meille. Tällöin asianomainen kolmas osapuoli on vastuussa ilmoittaessaan sinulle niiden yksityiskohdat ja hankkimalla asiaankuuluvat suostumukset sinulta (tarvittaessa).

4. MITEN TIETOJAsi KÄYTETÄÄN JA MITÄ TÄMÄN KÄYTTÖÖN OIKEUSPERUSTA on?

4.1 Käsittelemme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

4.1.1 Sopimuksen täyttäminen. Tämä sisältää:

- palkkiokerhomme Osaka Bayn Clubin hallinnointi

- käsitellä ja toteuttaa kaikki tehdyt tilaukset, tilaukset tai muut ostot;

- tarjota asiakaspalvelua

- käsittelemään maksusi

- henkilöllisyyden vahvistaminen

- käsitellä kaikki tekemäsi ilmoitukset kilpailuihimme,

4.1.2 Liiketoiminnan harjoittaminen ja oikeutettujen etujen noudattaminen, erityisesti:

- kommunikoida kanssasi tuotteista, palveluista ja tarjouksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua;

- tarjota pyytämiäsi tuotteita ja asiakaspalvelutarkoituksiin vastaamaan meille lähettämiisi kommentteihin tai valituksiin;

- parantaa jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme ja mukauttaa kokemustasi verkossa;

- ilmoittamaan sinulle verkkosivustomme muutoksista;

- tarjota sinulle pääsy verkkosivustollemme ja parantaa käyttökokemustasi;

- ymmärtämään paremmin asiakkaitamme, kuinka usein he käyvät ja kuinka kauan he viettivät verkkosivustollamme;

- markkinatutkimusta ja asiakaspalvelua varten.

4.1.3 Missä annat meille suostumuksesi:

- lähetämme sinulle markkinointiviestintää;

- asetamme evästeitä;

- muissa tilanteissa, joissa pyydämme sinulta suostumusta, käytämme tietoja siihen tarkoitukseen, jonka selitämme tuolloin.

4.1.5 Lain edellyttämiin tarkoituksiin:

- vastaaminen tuomioistuinten määräyksiin, haastekutsuihin tai muihin oikeudellisiin prosesseihin, joita meidän on noudatettava;

- rikosten ja petosten torjuntaan, paljastamiseen ja niihin liittyviin tarkoituksiin.

4.2 Tietyissä olosuhteissa jotkut yllä olevista käsittelyperusteista ovat päällekkäisiä, ja on olemassa useita syitä, jotka oikeuttavat henkilötietojesi käytön.

4.4 Sinua ei aina vaadita antamaan meille henkilötietojasi, mutta jos meidän on kerättävä tai käsiteltävä henkilötietojasi lain tai kanssasi tehdyn sopimuksen ehtojen mukaisesti, etkä anna näitä tietoja pyydettäessä ( tai kieltäydymme suostumasta kyseisten tietojen käsittelyyn tarvittaessa), emme ehkä pysty täyttämään sopimusta tai järjestelyä, jonka meillä on tai yritämme tehdä kanssasi, tai toimittamaan sinulle tiettyjä tuotteitamme ja palveluitamme.

5. Kenen kanssa jaamme tietosi?

5.1 Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka työskentelevät puolestamme

Jotta tietyt palvelut olisivat käytettävissäsi, voimme välittää tietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajillemme, toimittajillemme. alihankkijat. Näitä ovat IT, verkkosivustojen ylläpito, markkinointipalvelujen tarjoajat ja maksuprosessorit (esimerkiksi toimitusten käsittelemiseksi ja tilauksen vahvistuksen lähettämiseksi sinulle).

5.2 Kolmannet osapuolet, joiden kanssa olemme tekemisissä

Jos joku liiketoiminnoistamme aloittaa yhteisyrityksen, ostaa, myydään tai sulautuu toiseen liiketoimintayksikköön, tietosi voidaan paljastaa tai siirtää kohdeyritykselle, uusille liikekumppaneillemme, järjestelmänvalvojille tai omistajille tai heidän neuvonantajilleen.

5.3 Jakaminen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi

Voimme käyttää meille toimittamiasi tietoja, jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa tietojasi laillisten velvoitteiden täyttämiseksi.

5.4. Tiedonsiirrot

Kohdissa 5.1, 5.2 ja 5.3 kuvatun tiedon jakamisen lisäksi sinulta keräämämme tiedot voidaan lainmukaisesti siirtää ja tallentaa Iso-Britannian tai Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuoliseen kohteeseen. .

Kun teemme niin, varmistamme, että siirrot:

- toimitetaan maihin, joiden on katsottu tarjoavan riittävän suojan henkilötiedoille tai

- toteutetaan vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt tarjoamaan asianmukaisia suojatoimia, joista jäljennökset ovat nähtävissä komission verkkosivustolla (https://ec.europa.eu).

6. OIKEUDELLISET OIKEUDESI

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus

6.1 Pyydä pääsy henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä "rekisteröidyn pääsypyyntö"). Tämän avulla voit saada kopion henkilökohtaisista tiedoista, joita pidämme sinusta, ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

6.2 Pyydä sinua koskevien henkilötietojen oikaisemista. Näin voit korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita pidämme sinusta, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille toimittamiesi uusien tietojen oikeellisuus.

6.3 Pyydä henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, jos ei ole mitään hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeutta vastustaa käsittelyä (katso alla), jos olemme saattaneet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi noudattaa paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä pysty aina täyttämään poistopyyntöäsi tietyistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.

6.4 Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja tilanteessasi on jotain, joka saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella, koska sinusta tuntuu, että se vaikuttaa sinun perusoikeudet ja -vapaudet. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia perusteita käsitellä tietojasi, jotka ohittavat sinun oikeutesi ja vapaudesi.

6.5 Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa:

6.5.1. Jos haluat meidän vahvistavan tietojen tarkkuuden.

6.5.2. Jos tietojen käyttö on laitonta, mutta et halua meidän poistavan niitä.

6.5.3 Missä tarvitset meitä pitämään tietoja, vaikka emme enää tarvitsisikaan niitä, koska tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

6.5.4. Olet vastustanut tietojemme käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia perusteita käyttää niitä.

Pyydä henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, jotka annoit meille alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja suorittaaksemme kanssasi sopimuksen.

6.6 Pyydä henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, jotka annoit meille alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja suorittaaksemme kanssasi sopimuksen.

6.7 Peruuta suostumus milloin tahansa, jos luotamme suostumukseen henkilötietojesi käsittelyssä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Neuvomme sinua, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi.

Jos haluat käyttää mitä tahansa yllä mainituista oikeuksista, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@kellydeli.com.

7. KUINKA KAUAN KÄYTÄT HENKILÖTIETOJANI

7.1 Kun käsittelemme henkilötietoja markkinointitarkoituksiin tai suostumuksellasi, käsittelemme tietoja, kunnes pyydät meitä lopettamaan ja lyhyeksi ajaksi tämän jälkeen (jotta voimme toteuttaa pyyntösi). Pidämme myös kirjaa siitä, että olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä sinulle suoramarkkinointia tai käsittelemästä tietojasi loputtomiin, jotta voimme kunnioittaa pyyntöäsi tulevaisuudessa.

7.2 Kun käsittelemme henkilötietoja sopimuksen, tilauksen tai kilpailun yhteydessä, säilytämme tietoja kolmen vuoden ajan viimeisimmästä kanssakäymisestäsi.

8. EVÄSTEET

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistakin selaimen evästeistä tai hälyttämään, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä tai eväät evästeet, ota huomioon, että joihinkin tämän verkkosivuston osiin ei ehkä pääse tai ne eivät toimi oikein. Lisätietoja käytetyistä evästeistä on osoitteessa https://kellydeli.com/gb-en/cookies-policy.

9. FRANCHISEES

Joitakin kioskeja ja muita yrityksiä hoitavat franchising-edunsaajat. Franchising-yritys on erillinen yritys, jolla on lisenssi myydä tuotteita yhdellä tuotemerkillämme.

Each franchisee is responsible for compliance with privacy laws, and we place strict burdens on franchisees to ensure that they do so. Occasionally, there may be an exchange of personal data with a franchisee where it is necessary: for example, if you have raised a query with us about a matter that relates to a franchised kiosk, we would be required to discuss that issue with the franchisee, which would involve the use of your personal data for this purpose.


Our Blog
All the freshest sushi tricks, tips and tasty morsals from our blog.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This may include cookies from third party social media website. If you continue without changing your settings, we‘ll assume that you are happy to receive all cookies on our website. However, you can change your cookie settings at any time. Change Settings Continue Find Out More