Hjemmeside privatlivspolitik

1. INTRODUKTION

Velkommen til KellyDeli´s privatlivspolitik.

KellyDeli respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne fortrolighedspolitik vil informere dig om, hvordan vi passer på dine personlige data, når du besøger vores websted (uanset hvor du besøger dem fra) og fortæller dig om dine fortrolighedsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

2. VIGTIG INFORMATION OG HVEM ER VI

2.1 FORMÅL MED DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Denne fortrolighedspolitik har til formål at give dig information om, hvordan KellyDeli indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af dette websted, herunder alle data, du måtte dele via dette websted.

Dette websted er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data om børn.

Det er vigtigt, at du læser denne fortrolighedspolitik  så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger de af dine personlige  data og personlige oplysninger, som vi indsamler eller behandler. Denne fortrolighedspolitik supplerer andre meddelelser og fortrolighedspolitikker og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

2.2. KONTROLLER

KellyDeli Group består af forskellige juridiske enheder. Denne fortrolighedspolitik udstedes på vegne af KellyDeli Group, så når vi nævner "KellyDeli", "vi", "os" eller "vores" i denne fortrolighedspolitik, henviser vi til det relevante firma i KellyDeli Group, der er ansvarlig for behandlingen af din data.

KellyDeli Company Limited - som identificeret nedenfor - er den registeransvarlige og ansvarlig for dette websted.

2.3. KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik eller vores fortrolighedspraksis, bedes du kontakte os på en af følgende måder:

Fuldt navn på juridisk enhed: KellyDeli Company Limited

E-mail: privacy@kellydeli.com

Adresse: WeWork Floor 6, The Bower, 207 Old Street, EC1V 9NR London

2.4 ÆNDRINGER I DEN PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi holder løbene vores privatlivspolitik opdateret.

Denne version blev sidst opdateret i april 2021.

2.5 TREDJEPARTS LINKS

Dette websted kan indeholde links til tredjepartswebsteder, plug-ins og applikationer. Ved at klikke på disse links eller aktivere disse forbindelser kan tredjeparter muligvis indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres fortrolighedserklæringer. Når du forlader vores websted, opfordrer vi dig til at læse fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

3. DEN DATA, SOM VI SAMLER OM DIG

3.1 Personlig data eller personlige oplysninger betyder enhver information om en person, hvoraf vedkommende kan identificeres. Det inkluderer ikke data, hvor identiteten er slørret (anonyme data).

3.2 Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du bruger vores websted ("Websted") eller på anden måde interagerer med os via andre kanaler såsom sociale netværk.

3.3. Vi indsamler oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores Osaka Bay Club, kommunikerer med os, foretager forespørgsler, udfylder vores ansøgningsskema for partnerskab eller besøger/bruger vores websted. Dette inkluderer dit navn, brugernavn, adgangskode, adresse, fødselsdato, e-mail-adresse, telefonnummer, din placering, profiloplysninger på sociale medier (når du kontakter os via sociale medier som Facebook eller Instagram) og indholdet af din kommunikation. Vi indsamler også transaktionsoplysninger fra, når du foretager et køb inklusive dine betalingskreditoplysninger og de produkter, du køber. Dette inkluderer også profiloplysninger såsom de produkter, du kan lide.

3.4 Andre personlige data kan indsamles automatisk, f.eks. Din browsing- eller shoppingaktivitet. Vi kan også logge generelle oplysninger om din browser eller enhed, når du besøger vores websted. Disse oplysninger kan omfatte din computers IP-adresse (Internet Protocol), din browsertype og version, de sider, du besøger på vores websted, tidspunktet og datoen for dit besøg og den tid, der bruges på hver side. Som de fleste webstedsoperatører indsamler vi disse data for bedre at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores tjenester, og hvordan vi kan forbedre din oplevelse af vores websted i fremtiden. Nogle af disse data kan muligvis opnås automatisk ved brug af cookies - se vores cookiepolitik for mere information.

3.5 I bestemte tilfælde kan det være nødvendigt at vi indsamler yderligere data til de formål, der er forklaret for dig på det tidspunkt.

3.6 Vi arbejder med tredjeparter (herunder f.eks. Underentreprenører), der muligvis indsamler personlige oplysninger fra dig og videregiver dem til os. Når dette er tilfældet, er den relevante tredjepart ansvarlig for at meddele detaljerne om det samme til dig og for at få de relevante samtykke fra dig (hvis nødvendigt).

4. HVORDAN BRUGES DIN INFORMATION, OG HVAD ER DET JURIDISKE GRUNDLAG FOR BRUGEN?

4.1 Vi behandler dine oplysninger til følgende formål:

4.1.1 At opfylde en kontrakt. Dette inkluderer:

- administration af vores fordelsklub Osaka Bay Club

- at behandle og gennemføre ordrer, abonnementer eller andet foretaget køb

- for at yde kundeservice

- til at håndtere dine betalinger

- for at bekræfte din identitet

- at behandle eventuelle tilmeldinger, hvis du deltager i konkurrencer, som vi laver

4.1.2 For at drive vores forretning og forfølge vores legitime interesser, især

- at kommunikere med dig om produkter, tjenester og tilbud, der kan være af interesse for dig

- for at levere produkter, som du har anmodet om, og for til kundeserviceformål at besvarer på eventuelle kommentarer eller klager, som du sender os

- til løbende at forbedre vores produkter og tjenester og personliggøre din oplevelse online

- for at underrette dig om ændringer på vores websted

- for at give dig adgang til vores websted og forbedre din brugeroplevelse

- for bedre at forstå vores kunder, hvor ofte de besøger os, og hvor længe de har brugt på vores websted

- til markedsundersøgelser og kundeserviceformål.

4.1.3 Når du giver os dit samtykke:

- sender vi dig markedsføringskommunikation

- vi placerer cookies

- ved andre lejligheder, hvor vi beder dig om samtykke, bruger vi dataene til det formål, som vi forklarer på det tidspunkt.

4.1.5 Til formål, som er krævet ved lov:

- at besvare retskendelser, stævninger eller andre juridiske processer, som vi er forpligtet til at overholde

- til forebyggelse af kriminalitet og svindel, samt afsløring og relaterede formål.

4.2 Under visse omstændigheder overlapper nogle af ovenstående grunde til behandling hinanden, og der vil være flere grunde, der berettiger vores brug af dine personlige oplysninger.

4.4 Du er ikke altid forpligtet til at give os dine personlige data, men hvor vi har brug for at indsamle eller behandle dine personlige data ved lov eller i henhold til betingelserne i en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at levere disse data, når du bliver bedt om det ( eller undlader at give samtykke til behandlingen af disse data, hvis det er nødvendigt), kan vi muligvis ikke udføre den aftale, som vi har eller forsøger at indgå med dig, eller give dig visse af vores varer og tjenester.

5. HVEM DELER VI DIN INFORMATION MED?

5.1 Tredjepartsudbydere, der arbejder på vores vegne

For at stille visse tjenester til rådighed for dig, kan vi videregive dine oplysninger til vores tredjepartsudbydere, leverandører og underleverandører. Disse inkluderer IT, webstedshosting, marketingtjenesteudbydere og betalingshåndteringsudbydere (for eksempel til at behandle leverancer og sende dig din ordrebekræftelse).

5.2 Tredjeparter, som vi handler med

Hvis nogen af vores virksomheder indgår et samarbejde med, køber eller sælges til eller fusionerer med en anden forretningsenhed, kan dine oplysninger videregives eller overføres til den pågældende virksomhed, samt vores nye forretningspartnere, administratorer, ejere og deres rådgivere.

5.3 Deling for at overholde juridiske forpligtelser

Vi kan bruge de oplysninger, du giver os, hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine oplysninger for at overholde enhver juridisk forpligtelse.

5.4. Dataoverførsler

Ud over den deling af data, der er beskrevet i afsnit 5.1, 5.2 og 5.3, kan de oplysninger, som vi indsamler fra dig, hvis det er lovligt, overføres til og opbevares på en destination uden for Storbritannien eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS") .

Finder det sted, vil vi sikre os, at overførsler:

- fremstilles til lande, der anses for at yde et passende niveau af beskyttelse af personoplysninger eller

- udføres i henhold til standardkontraktbestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen, som tilvejebringer passende sikkerhedsforanstaltninger, hvis eksemplarer er tilgængelige for visning på Kommissionens websted (https://ec.europa.eu).

6. DINE JURIDISKE RETTIGHEDER

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslove i forhold til dine personlige data. Du har ret til:

6.1 Anmod om adgang til dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personlige data, som vi har om dig, og kontrollere, at vi behandler dem lovligt.

6.2 Anmod om rettelse af de personlige data, som vi har om dig. Dette giver dig mulighed for at få korrigeret ufuldstændige eller unøjagtige data, som vi har om dig, selvom vi muligvis skal kontrollere nøjagtigheden af de nye data, du giver os.

6.3 Anmod om sletning af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige data, hvor der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personlige data, hvor du med succes har udøvet din ret til at gøre indsigelse mod behandling (se nedenfor), hvor vi muligvis har behandlet dine oplysninger ulovligt, eller hvor vi er forpligtet til at slette dine personlige data til overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi muligvis ikke altid kan imødekomme din anmodning om sletning af specifikke juridiske årsager, som du vil blive underrettet om, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.

6.4 Modsætter dig behandling af dine personlige data, hvor vi er afhængige af dem af legitim grunde (eller pga. en tredjeparts interesser), og der er noget ved din situation, der får dig til at gøre indsigelse mod behandling af denne grund, da du føler det påvirker din grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål. I nogle tilfælde kan vi demonstrere, at vi har tvingende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, der tilsidesætter dine rettigheder og friheder.

6.5 Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personoplysninger i følgende tilfælde:

6.5.1. Hvis du vil have os til at fastslå dataens nøjagtighed.

6.5.2. Hvor vores brug af data er ulovlig, men hvor du ikke ønsker, at vi skal sletter dem.

6.5.3 Hvor du har brug for, at vi opbevarer dataene, selvom vi ikke længere har brug for det, da du har brug for det til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

6.5.4. Du har protesteret mod vores brug af dine data, men vi er nødt til at kontrollere, om vi har tvingende legitime grunde til at bruge dem.

Anmod om overførsel af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi giver dig eller en tredjepart, som du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os tilladelse til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at tage kontrakt til dig.

6.6 Anmod om overførsel af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi giver dig eller en tredjepart, som du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os tilladelse til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at tage kontrakt til dig.

6.7 Træk dit samtykke tilbage når som helst, hvor vi stoler på samtykke til at behandle dine personlige data. Dette påvirker dog ikke lovligheden af enhver behandling, der er udført, før du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke levere visse produkter eller tjenester til dig. Vi vil rådgive dig, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at gøre brug af nogen af rettighederne beskrevet ovenfor, bedes du kontakte os på privacy@kellydeli.com 

7. HVOR LANGT BRUGER I MINE PERSONLIGE DATA?

7.1 Hvor vi behandler personoplysninger til markedsføringsformål eller med dit samtykke, behandler vi oplysningerne, indtil du beder os om at stoppe og i en kort periode efter dette (for at give os mulighed for at gennemføre dine anmodninger). Vi registrerer også, at du har bedt os om ikke at sende dig direkte markedsføring eller behandle dine data på ubestemt tid, så vi kan respektere din anmodning i fremtiden.

7.2 Hvor vi behandler personoplysninger i forbindelse med udførelse af en kontrakt, abonnement eller til en konkurrence, og opbevarer dataene i 3 år fra din sidste interaktion med os.

8. COOKIES

Du kan indstille din browser til at nægte alle eller nogle browsercookies eller at advare dig, når websteder indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af dette websted kan blive utilgængelige eller ikke fungerer korrekt. For mere information om de cookies, vi bruger, se https://kellydeli.com/gb-da/cookies-policy 

9. FRANCHISEES

Nogle af vores stande og andre virksomheder drives af franchisetagere. En franchisetager er en separat virksomhed, der har licens til at sælge produkter under et af vores mærker.

Hver franchisetager er ansvarlig for overholdelse af privatlivets love, og vi stiller klare krav til franchisetagere for at sikre, at de gør det. Lejlighedsvis kan der være udveksling af personoplysninger med en franchisetager, hvor det er nødvendigt: for eksempel, hvis du har rejst en forespørgsel med os om et spørgsmål, der vedrører en franchisetaget stand, ville vi være forpligtet til at diskutere dette spørgsmål med franchisetageren , hvilket vil medføre brug af dine personlige data til dette formål.


Vores Blog
Alle de bedste sushi tricks, tips og gode historier på vores blog.
Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Dette kan omfatte cookies fra tredjeparts sociale medier eller hjemmeside. Hvis du fortsætter, uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du ønsker at modtage alle cookies på vores hjemmeside. Du kan dog til enhver tid ændre dine cookieindstillinger. Ændre indstillinger Fortsætte med at modtage Få mere at vide